Welkom, ik ben Tineke Botterop.

Ik werk als intuïtief en systemisch (kinder)coach.
.
‘Ik wil alleen maar mezelf ZIJN!’

Dat was mijn diepste hartsverlangen. Maar wat betekent dat eigenlijk, jezelf zijn?

Na een prachtig transformatieproces heb ik kunnen ontdekken wie ik werkelijk ben.

Mijn ZIJN kenmerkt zich als volgt: Rust, Liefde, Innerlijke wijsheid, Compassie, Inspiratie, Zachtheid, Eenvoud, Authentiek en Speels.

Door het bewust ontwikkelen van mijn waarneming en mijn intuïtie ben ik in staat signalen uit mijn omgeving of van personen beter op te vangen en te interpreteren.

Je zou mij hoogsensitief of hooggevoelig kunnen noemen.

Iedereen wil gezien worden
In de kern wil iedereen gezien, gehoord en gekend worden. Als je jezelf mag zijn, hoef je niet meer zo hard te werken, iets te bewijzen of perfect te zijn om liefde te ontvangen.

Je kunt je ontspannen en ontdekken dat óók jij helemaal goed bent zoals je bent.

Wanneer je je veilig en gezien voelt bij iemand vallen alle maskers af en komen de diepere lagen van jouw ZIJN naar voren. Alleen dan pas kun je meer helderheid en inzicht krijgen in jezelf en jouw situatie.

Alles op jouw unieke tijd, tempo en manier. Iedereen ontwikkelt zich precies zoals dat voor hem of haar bestemd is. Er bestaat geen goed of fout in mijn wereld.

We ontmoeten allemaal leermeesters op ons pad. Mensen die je vooruit helpen, bemoedigen of aanwijzingen geven. Die leermeesters zijn er voor jou als het even niet lukt. Herken jij ze?

Tineke2.0

Contactinformatie