Welkom bij Health Matters!

Mag ik me voorstellen? Ik ben Gill Rees en mijn praktijk, Health Matters, is gevestigd bij Ampereweg 3A in Woerden.
Ik ben Fit Coach en Access Bars Practitioner.

In 2006 was ik fit maar niet vitaal. Ik heb altijd een actieve levensstijl geleid en opeens was mijn batterij aardig leeg geraakt ondanks dat ik gezond at en leefde. Met 3 dagen werken, 2 jonge kinderen, huishouden en sporten functioneerde ik (achteraf gezien) op doorzettingsvermogen en wilskracht.

In oktober 2006 zag ik een advertentie in de krant "werken vanuit huis; interesse in sport, voeding en gezondheid". Dit sprak mij aan dus ik ben informatie gaan inwinnen. Ik had toen nooit kunnen voorstellen dat die dag zo een impact zou hebben op mijn leven, dat van mijn gezin en de levens van honderden mensen door de jaren heen.

Door mijn voeding te optimaliseren en tekorten aan te vullen met de ondersteuning van de voeding van Herbalife Nutrition ben ik fitter en vitaler dan ooit tevoren. Mijn lichaamssamenstelling is echt op z'n best en dat op mijn 50e! Dit gun ik iedereen!
Ik help gemotiveerde mensen de beste fysieke en mentale versie van zichzelf te worden, samen staan we sterk! Mijn doel is een
blijvend resultaat.
Of je op zoek bent naar meer vitaliteit, je wil lekkerder in je vel zitten, je wil wat kilo's kwijt of juist erbij, je wil je sportprestaties verbeteren of gewoon je voeding op orde hebben, dan ben je van harte welkom.Gillreesklein

Contactinformatie